Menu
Contact us

Project:
Miami Residence
Client:
Michael & Heather Robinson
Location:
Miami Beach, Queensland

This family beach house occupies a long narrow site 10m wide x 50m deep across the road from the ocean. Built to the setback controls on all boundaries it is pulled apart in the centre to provide a private north facing courtyard which is sheltered from the prevailing south easterly. The front component of the house contains a garage and entry at ground level, a living area on the first floor and a master suite on the second floor. Both the upper levels open out onto terraces overlooking the ocean. The rear component contains bedrooms and a second living area which opens into the courtyard and pool. Reduced in form to a series of planar elements dramatically cantilevered towards the ocean this beach house makes reference to the original beachside vernacular of Miami.

Back to Interior Design, Gold Coast