Menu
Contact us

Project:
Aqualis Business Centre
Client:
Confidential
Location:
Selangor, Malaysia

This development is located on a small footprint between a linear lake and a busy six lane freeway. The mixed- use project consists of four residential towers sitting above a six storey commercial and retail podium overlooking an expansive lake environment

The podium form is derived from the concept idea of responding to the shape of the water lily’s found in the adjacent lake. The organic from is reinforced with the introduction of a vertical screen and green wall to the podium. The podium has stepped roof terraces that provide varying public and private spaces.

The two ends towers are more organic and fluid in form whilst the two central towers contrast this idea of being more minimal and geometric in form. 

Back to Mixed Use Architecture